Grupe

P.J. (Târnavelor, nr. 22)

Grupa Mijlocie Albinuțele

Grupa Albinuțelor, grupa noastră, este precum stupul de albine. O mare familie care se bazează pe iubire, înțelegere și respect!

citește povestea
Grupa Mare Ursuleții

Povestea Ursuleților Inimoși începe într-o frumoasă zi de toamnă. O zi în care în ținutul acela magic au pășit cu sfială mai mulți ursuleți pe care îi aștepta cu brațele deschise o Zână.

citește povestea
Grupa Mică Iepurașii

Dezvoltarea intelectuală şi morală a copiilor depinde de modul în care noi, adulţii, ştim să-i susţinem, să-i călăuzim de mici, pentru a-şi făuri propriul destin, pentru a-şi construi propriul noroc în viaţă…

citește povestea

P.J. (Târnavelor, nr. 4)

Grupa Mijlocie Puișorii

Are cloașca 30 de pui/16 roz, 14 albăstrui,/Sunt micuți și colorațiaAre cloașca 30 de pui/16 roz, 14 albăstrui,/Sunt micuți și colorați/De două cloște îndrumați.

citește povestea
Grupa Mică Ariceii

În grupa ariceilor, copiii se simt ca în a doua lor casă, dovezi fiind bucuria și plăcerea copiilor de a fi alături de colegi și educatoare la grădiniță în grupa noastră.

citește povestea

Structura I (Venus, nr. 20 - 22)

Grupa Maghiară Fluturașii

Motto-ul grupei: „Copiii sunt ca fluturii care zboară în văzduh. Unii se înalță mai sus ca alții, însă fiecare zboară cât de bine poate. De ce să-i compari între ei? Fiecare este diferit. Fiecare este special. Fiecare este frumos.”

citește povestea
Grupa Maghiară Mămăruțe

În grupa noastră avem copii de vârste, interese și abilități diferite. Interacțiunea dintre acești copii de vârste diferite îi învață să ajute și să se lase ajutați.

citește povestea
Grupa Mijlocie Ciupercuțele

Grupa Ciupercuțelor va rămâne veșnic în inima noastră pentru că, în această grupă, s-au adunat cei mai minunați copii.

citește povestea
Grupa Mijlocie Greierașii

În prima grupă, la parter/Găsești greieri fel de fel./Paisprezece fete dragi/Cu ochii ca niște fragi./Zece sunt baieți isteți./Ce să zici? Copii deștepți!

citește povestea
Grupa Mijlocie Mămăruțe

Noi suntem mămăruțe/Cu șapte bulinuțe./Vă întrebați ce-nseamnă?/Detaliem îndată.

citește povestea
Grupa Mare Albinuțele

„A fost odată ca niciodată în minunata noastră grădiniţă, o grupă care se numea „Grupa Albinuţelor”. Această grupă, era de fapt un stup plin cu albinuţe, unele mai timide, altele mai încrezătoare, dar toate erau harnice, vesele şi jucăuşe.

citește povestea
Grupa Mare Broscuțele

Grupa Broscuțelor este o prelungire a cuvântului ”acasă”. În grupa noastră ne asigurăm că fiecare copil simte siguranță, dragoste, libertate și susținere.

citește povestea
Grupa Mare Fluturașii

Ne place să citim, iar nouă şi grădinarilor noştri dragi ne place să citim mai ales poveşti. Lumea poveştilor e alcătuită din toate poveştile noastre: cele citite şi cele trăite.

citește povestea
Grupa Mică Puișorii

A fost odată un locșor liniștit, confortabil și călduros … Se simțea de departe dorința ca spațiul să fie însuflețit. Și astfel au apărut personajele: puișori veseli și jucăuși care au emanat viață, muzicalitate și culoare.

citește povestea
Grupa Mică Steluțele

Grupa Steluțelor este o comunitate în miniatură în care înmulțim emoții și împărțim zâmbete. Fiecare copil știe că aparține acestei comunități și este mândru de asta.

citește povestea
Grupa Mare Ursuleții

A fost odată, într-o zi caldă de toamnă, o mare petrecere pentru cei mici la Grădinița „Degețica”, iar fetițe și băieți, de mânuțe cu-ai lor părinți, i-au pășit pragul, dar toți dornici să descopere cine îi întâmpină și cum vor petrece!

citește povestea

Structura II (Năsăud, nr. 2)

Grupa Mică Fluturașii

Într-o sală mititică, noi am fost la grupa mică … dar acum am mai crescut, mijlocii noi ne-am făcut. Uite uite repejor, grupa mare apare de zor.

citește povestea
Grupa Mare Boboceii

S-au luat la început de grupă mică, 29 de  sufletele, s-au curăţat foarte bine de lăcrimuțe, frică, dorul de mami și dorul de tati.

citește povestea
Grupa Mică Veverițele

Grupa ,,Veverițele” este o grupă de preșcolari în cadrul căreia valorile precum: colaboarea, empatia, respectul reciproc sunt respectate.

citește povestea