Educatoare: Cassandra și Maria

Așa a început povestea grupei „Ursuleților”:

A fost odată ca nici o alta dată …

A fost odată, într-o zi caldă de toamnă, o mare petrecere pentru cei mici la Grădinița „Degețica”, iar fetițe și băieți, de mânuțe cu-ai lor părinți, i-au pășit pragul – unii încrezători, alții emoționați, dar toți dornici să descopere cine îi întâmpină și cum vor petrece! Și pentru că au fost întâmpinați cu zâmbete și multă, multă dragoste dulce ca mierea de către două ,,mămici” iubitoare, au decis să o numească „Petrecerea Ursuleților”.

A fost o petrecere pe cinste unde copiii și-au făcut prieteni noi, au cântat și au dansat așa cum le place lor și știu mai bine, au ascultat povești, căci știm cât de mult le plac copiilor poveștile și s-au jucat cu cele mai îndrăgite jucării din Palatul jucăriilor!

Au fost atât de fericiți și le-a plăcut atât de mult încât au promis că vor reveni, negreșit, în fiecare zi să petreacă alături de noii prieteni, să învețe poezii, cântece, să picteze, să modeleze și să desfășoare multe alte activități minunate!

Așa a devenit grupa ,,Ursuleților” o grupă a cărei copii veseli se străduiesc să fie în fiecare zi empatici, înțelegători și buni prieteni cu ceilalți „ursuleți”. La grădiniță se simt ca acasă, căci știu că doamnele educatoare au grijă ca „ursuleții” să fie în siguranță mereu, îi susțin și îi iubesc necondiționat, pe fiecare în parte.