Educatoare: Mihaela și Cătălina

A fost odată un locșor liniștit, confortabil și călduros …

Se simțea de departe dorința ca spațiul să fie însuflețit. Și astfel au apărut personajele: puișori veseli, jucăuși care au emanat viață, muzicalitate și culoare, fermecând totul în jur și aducând o aură de poveste. Pentru ei a fost construit un spațiu nou, primitor care să-i incite să descopere cărările cunoașterii. Cuprinși de vraja basmului, mulți puișori au pășit pragul grupei și au descoperit aici, rând pe rând, tainele minunate ale copilăriei.

An după an, explorează cărările nebănuite și depășesc încercările întâlnite în drumul lor privind înainte cu încredere. În drumul lor au fost călăuziți și vegheați permanent de noi, educatoarele, cele care ne-am asigurat că în această grupă voia bună și siguranța domnesc pretutindeni.

Au trecut anii și puișorii de altadată au crescut, și-au luat zborul dorind să afle tainele învățăturii ale școlii, dar de fiecare dată au apărut noi puișori care să însuflețească această grupă.

Astfel, povestea noastră continuă animată zilnic de noi provocări, de eroi mici și mari care vă invită să pătrundeți în lumea minunată a Grupei Puișorilor!